Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Продовжуємо інформаційну співпрацю з іноземними та українськими ЗМІ й благодійними організаціями

Продовжуємо інформаційну співпрацю з іноземними та українськими ЗМІ й благодійними організаціями
5 Бер 2024 16:33 | Новини Нікополя

Нікополь вже майже 2 роки поспіль живе під постійними обстрілами з боку російських військ. Незламність його мешканців продовжує привертати увагу людей в Україні та всьому світі. Минулого тижня Нікополь відвідали представники Re:Act (Великобританія), ТВ Відкритий (Дніпро), БФ ГЛОБА22 (Дніпро) та БО Українська освітня платформа» (Львів).

Під час спілкування з міським головою гостей цікавили питання як саме живе та працює місто під ударами ворога, чим допомагає влада постраждалим та як місто співпрацює з благодійними організаціями, зокрема міжнародними.

– Від самого початку війни ми організували роботу комунальних служб таким чином, щоб вони встигали оперативно допомагати нікопольцям усувати наслідки обстрілів і наводити лад на вулицях міста. Будівельні бригади проводять екстрений ремонт розбитих стін та дахів, пізніше їх відновлюють за кошти міста, – прокоментував Олександр Саюк.

– Також ми постійно співпрацюємо з рядом благодійних організацій, вони допомагають нікопольцям надаючи гуманітарну допомогу: продуктові набори, засоби гігієни, будівельні матеріалами та ін. Нещодавно завдяки благодійникам в найпростіших укриттях закладів освіти нашого міста запрацювали три безпечні освітні простори. Ми вдячні усім, хто підтримує нашу громаду в цей нелегкий час.

Крім того, гості нашого міста побували на тренінгу з тактичної медицини, який провели представники Re:Act (Великобританія) для представників громади та комунальних закладів та побували в дитячому садочку, де найближчим часом також планується відкрити безпечний освітній простір для маленьких нікопольців.

Оставить комментарий

avatar
250