Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольці демонструють гарні спортивні результати!

Нікопольці демонструють гарні спортивні результати!
20 Лют 2024 18:25 | Новини Нікополя
→ З 05 по 09 лютого у місті Неймеген, Нідерланди, пройшов Регіональний чемпіонат зі скелелазіння серед військовослужбовців, де у складі збірної команди України брала участь вихованка ДЮСШ «Електрометалург» Аліна ЩигарєваЗа підсумками чемпіонату збірна команда у складі: Костянтина ПАВЛЕНКА, Аліни ЩИГАРЄВОЇ та Софії ГЛАДКОЇ, виборола 3 місце у командних змаганнях з болдерингу. Вітаємо нашу спортсменку та її тренера Ірину БОРЩАГОВСЬКУ.
→ Вихованка ДЮСШ «Електрометалург» Діана СИНГАЄВСЬКА взяла участь у всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики «LVIV OPEN-2024». Змагання відбулися у Львові 9–11 лютого, де наша гімнастка змогла вибороти срібну нагороду. Вітаємо спортсменку та їх тренерів Наталю ЛУНЬОВУВалентину ШЕМЕТУ та хореографа Сергія КАРПОВИЧА.

→ 7-11 лютого 2024 року в Дніпрі проходили чемпіонати області серед юнаків та дівчат до 8 та 10 років. В турнірі юнаків до 8 років прийняв участь учень відділення шахів КЗ “ДЮСШ №1” НМР Куліш Єгор(тренер Цираковський Сергій), який з результатом 6,0 з 9(+6, =0, -3) посів 4 місце в загальному заліку. Команда КЗ “ДЮСШ №1” НМР посіла 3 місце в командному заліку, пропустивши вперед дві команди “ДЮСШ №9” з Дніпра.
→ 18 лютого у Києві завершилися змагання Кубку України зі скелелазіння, де брали участь близько 50 спортсменів з 6 регіонів країни. Вихованець ДЮСШ «Електрометалург» Ілля ЄГОРКІН виборов почесне 1 місце і виконав норматив «Майстер спорту України». Вітаємо спортсмена та його тренера – ЗТУ Ірину БОРЩАГОВСЬКУ.

→ 17 лютого у м. Ессен (Німеччина) відбувся Кубок Эссена Азура 2024 з художньої гімнастики! Вихованка ДЮСШ 1 тренера Олесі КОРОЛЬ – Аліса ЛОЗИНСЬКА у своїй віковій категорії А, серед дівчат 2012 року народження завоювала золоту нагороду, набравши 39,9 балів. Вітаємо Алісу, її батьків та тренера!
→ Команда КЗ “ДЮСШ №1” тренера Сергія РИЖЕНКА стала переможцями зонального чемпіонату Дніпропетровської області з волейболу серед дівчат 2007-2008 рр.н. Змагання проходили 18 лютого у м. Верхівцеве, у підгрупі було 4 команди: м. Кам’янське, Томаківка, Вірходніпровськ та Нікополь. Наші дівчати не залишили жодного шансу своїм суперникам, та впевнено посіли переше місце. 
→ 17-18 лютого у Кривому Розі пройшов чемпіонат Дніпропетровської області з боротьби самбо серед чоловіків і жінок, юнаків та дівчат 2011-2012 років народженняПонад 300 спортсменів взяли участь у змаганнях, серед яких були і 7 вихованців ДЮСШ «Електрометалург».  Результати: 2 місце – Олександр ТКАЧЕНКО, Микита ГОСАЛО, Іван СОБАКАРЬ. 3 місце – Кирило ГРИГОРЕНКО, Іван КУЛІШОВ, Микита БОРОВИЧЕНКО, Олександр ДРОГА. Вітаємо спортсменів та їх тренерів ЗТУ Григорія ДАШКА та Олега КУЛІША.

Оставить комментарий

avatar
250