Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Підбили підсумки виконання завдань Меморандуму про взаєморозуміння між Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу (EUACI) та Нікопольською міською радою

Підбили підсумки виконання завдань Меморандуму про взаєморозуміння між Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу (EUACI) та Нікопольською міською радою
30 Січ 2024 18:32 | Новини Нікополя

Під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Нікопольської міської ради Тетяни Обиденної, відбулась нарада щодо стану виконання завдань Меморандуму про взаєморозуміння між Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу (EUACI) та Нікопольською міською радою, підписаного 28 лютого 2021 року.

У нараді взяли участь: радниця Нікопольського міського голови на громадських засадах з питань публічності, підзвітності та запобігання корупції Соколовська Оксана, керівники виконавчих органів та комунальних підприємств Нікопольської міської ради.

Під час наради Тетяна Обиденна наголосила на важливості підтримання в актуальному стані існуючих реєстрів геопорталу та внутрішніх нормативних актів, що регламентують їх роботу.

Крім цього, розглянули питання, які стосуються роботи підсистем міського геопорталу в умовах дії воєнного стану, основних проблемних питань при роботі з підсистемами та шляхи їх вирішення.

Також, учасниками заходу було напрацьовано орієнтовний перелік напрямів взаємного співробітництва Нікопольської міської ради та Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу (EUACI) на ІІІ фазу проєкту.

Оставить комментарий

avatar
250