Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі продовжується оновлення фонду підручників для закладів загальної середньої освіти

У Нікополі продовжується оновлення фонду підручників для закладів загальної середньої освіти
26 Січ 2024 16:10 | Новини Нікополя
На цьому тижні заклади освіти Нікополя отримали чергову партію підручників для учнів 5-х класів за програмою «Нова українська школа». Книжки були надруковані бюджетним коштом за такими освітніми напрямками як «Мистецтво», «Технології» та «Англійська мова».
– На замовлення нікопольських закладів загальної середньої освіти ми отримали 2095 примірників підручників, – розповідає консультант КУ Центру професійного розвитку педагогічних працівників НМР Наталія Іванова. – Зауважу, що з винесених на конкурс МОН України підручників, педагогічні ради наших освітніх закладів обрали посібники саме тих авторів, які, на їх погляд, найкраще розкриють навчальну програму дітям. Після оформлення нікопольські школярі зможуть отримати підручники в бібліотеці закладу, в якому навчаються. І навіть в умовах онлайну продовжити навчання за допомогою сучасних навчальних матеріалів.
Загалом на 2024 рік за програмою «Нова українська школа» заплановано оновлення фонду підручників для учнів 7-х класів. Тож, чекаємо гарних новин.

Оставить комментарий

avatar
250