Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольські діти відвідали місто Калуш

Нікопольські діти відвідали місто Калуш
28 Гру 2023 18:11 | Новини Нікополя
Відповідно до міської Комплексної програми «Розвиток освіти міста Нікополя» у мирний час відділ освіти і науки НМР організовував туристичні подорожі для дітей, які мали значні успіхи у Міжнародних та Всеукраїнських предметних олімпіадах і творчих конкурсах.
Попри те, що наше місто постійно потерпає від ворожих обстрілів, цьогоріч у межах співпраці Калуської та Нікопольської громад 15 творчо обдарованих учнів закладів загальної середньої освіти, які постійно перебувають у Нікополі, отримали можливість протягом шести днів, з 17 по 22 грудня, відвідати місто Калуш на Івано-Франківщині.
Мерія і служби міста Калуш організували для нікопольських дітей змістовне дозвілля: різдвяна вистава «Ніч перед Різдвом» у Боднарові, купання у місцевому басейні, перегляд мультфільму у кінозалі «Час кіно», ковзанка у приміщенні Льодової арени. Також школярі побували у меморіальному музеї Степана Бандери, відвідали музей писанкового розпису у Коломиях, взяли участь у цікавих майстер-класах з малювання від калуських митців.
На згадку про наше місто діти подарували організаторам чудового відпочинку янгола-охоронця та картини мирного і воєнного Нікополя.

Оставить комментарий

avatar
250