Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ноутбуки для Дошколярика

Ноутбуки для Дошколярика
22 Гру 2023 18:44 | Новини Нікополя
Коли у липні минулого року російські війська почали обстрілювати Нікополь, дошкільні навчальні заклади нашого міста призупинили свою діяльність. Але для того, щоб дошкільнята все ж таки мали змогу отримувати освіту навіть попри воєнні дії, за ініціативою відділу освіти і науки НМР була створена освітня інтернет-платформа.
Дитячий садок онлайн «Дошколярик» для дітей 4-го, 5-го та 6-го року життя, а також для дітей із особливими освітніми потребами, розпочав працювати з 1 вересня 2023 року. До роботи були залучені кращі педагоги з різних закладів дошкільної освіти міста. Діти разом батьками беруть участь в онлайн-заняттях, які проводяться згідно розкладу, виконують розвиваючі вправи, опановуючи навички мовлення, математики, малювання та інш. Також з метою забезпечення психологічного супроводу освітнього процесу в онлайн-садочку працюють два практичні психологи.
Комп’ютерної техніки для проведення онлайн-занять не вистачало і вихователі пристосовувалися як могли. Для покращення роботи онлайн-садочка «Дошколярик» коштом місцевого бюджету було придбано 12 ноутбуків. Керівники закладів, які беруть участь в цьому проєкті, отримали новенькі девайси.

Оставить комментарий

avatar
250