Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У дитячій лікарні привітали маленьких пацієнтів

У дитячій лікарні привітали маленьких пацієнтів
7 Гру 2023 16:42 | Новини Нікополя

у День святого Миколая, завдяки співпраці КП «Нікопольська міська дитяча лікарня» з благодійними організаціями відбулось свято для маленькій пацієнтів та колективу закладу.

– З початку війни ми співпрацюємо з різними благодійними фондами по багатьох напрямках, – розповідає Олена Полякова, медичний директор КП «Нікопольська міська дитяча лікарня». – Напередодні свят ми вийшли до них з ініціативою зробити подарунки для наших маленьких пацієнтів та колективу, і вони нас в цьому підтримали. Тож сьогодні, всіх наших маленьких пацієнтів на вході чекав сюрприз – рюкзаки з подарунками від БФ «SAMARITAN’S PURSE UKRAINE». А про медичний персонал потурбувались підприємці Західного регіону, які передали нам смаколики. Діти та колектив були дуже раді.

Окрім лікування та профілактики різних хвороб, лікарня створила в себе затишний святковий простір для малечі, де можна не тільки підлікуватись, а й відправити листа Святому Миколаю, погратись з іграшками чи сфотографуватись коло святкових локацій. Все задля того, аби маленькі пацієнти відчували себе затишно та комфортно.

Оставить комментарий

avatar
250