Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Комунальні служби міста працюють щодня

Комунальні служби міста працюють щодня
22 Лис 2023 16:24 | Новини Нікополя
Вже 18-й місяць поспіль мирний Нікополь знаходиться під постійними обстрілами російських військових, але проявляє стійкість та незламність. Міська влада в місті працює, комунальні служби виконують свої повсякденні завдання. І в першу чергу комунальники приходять на допомогу тим, чиє житло постраждало через вибухи снарядів. Також вони, як і в мирні часи, дбають про благоустрій Нікополя.
Цього тижня комунальники ліквідовували наслідки ворожих обстрілів. Прибирали та вивозили уламки скла та будівельних матеріалів.
Електрики Автодору проводили в найпростіших укриттях монтаж резервних електричних мереж, які, в разі необхідності, будуть надавати електрику від генераторів.
Працівники двох комунальних підприємств посиленими темпами згрібали опале листя на узбіччях доріг таких вулиць як Преображенська, Станіславського та Патріотів України.
Санітарну обрізку дерев продовжували на вулиці Корбута. Окремі бригади зносили старі аварійні дерева та викорчовували пні, що залишилися після зносу.
Комунальники проводили очищення зливових стоків від мулу та бруду, а також технічне обслуговування дорожніх знаків для безпеки руху автотранспорту.
Планування грунту ще тривали на розділовій смузі вул. Електрометалургів та на вул. Г.Чорнобиля.

Оставить комментарий

avatar
250