Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нові спортивні досягнення нікопольців

Нові спортивні досягнення нікопольців
7 Лис 2023 16:30 | Новини Нікополя

4 листопада в місті Києві пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок федерації дзюдо Києва» серед юніорів і юніорок 2004-2008 рр.н. Вихованка НДЮСШ «Трубник» Доля Дар’я, яка навчається в ДФКС (Дніпропетровський фаховий коледж спорту) стала чемпіонкою змагань серед дівчат в ваговій категорії +78 кг. Вітаємо Дар’ю та її тренерів-викладачів Миколу Касьянова, Олександра Темураєва та Володимира Задорожного з перемогою!

4 та 5 листопада у м.Івелін (Польща) відбувся Міжнародний турнір з художньої гімнастики, в якому приймала участь вихованка КЗ “ДЮСШ №1” Єва Король. У своїй віковій категорії, серед 17 учасниць Єва завоювала срібну нагороду у вправах з обручем та була четвертою у загальному заліку. Вітаємо Єву , її батьків та тренера Олени Ястребової. 
4 листопада в місті Бреда (Нідерланди) пройшов міжнародний турнір з дзюдо «Bredas Open Kampionschappen- 2023». Вихованець НДЮСШ «Трубник» Фельдман Олександр серед юнаків U-10 в ваговій категорії 27 кг. став срібним призером змагань. Вітаємо Олександра та його тренерів-викладачів Олександра Темураєва та Володимира Задорожного з успішним виступом!
5, 6 листопада в місті Вараждин (Хорватія) пройшов міжнародний турнір з настільного тенісу. Вихованець НДЮСШ «Трубник» Дерлюк Антон став бронзовим призером змагань. Вітаємо Антона та його тренера-викладача Вадима Шевченка з успішним виступом!
З 2 по 4 листопада в місті Миколаїв Львівської області проходив III турнір з боксу «Кубок Галичини» присвячений героям ЗСУ, який зібрав 150 спортсменів з різних міст України. Вихованець НДЮСШ «Трубник» Криворученко Артем в ваговій категорії 75 кг. став срібним призером змагань. Вітаємо Артема і його тренерів-викладачів Костянтина Чекалова та Андрія Сипченка з успішним виступом і бажаємо подальших успіхів і перемоги на боксерському рингу!

Оставить комментарий

avatar
250