Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ще дві групи дітей з Нікополя відпочили в оздоровчих таборах міжнародного дитячого центру «Артек»

Ще дві групи дітей з Нікополя відпочили в оздоровчих таборах міжнародного дитячого центру «Артек»
23 Жов 2023 16:25 | Новини Нікополя
Завдяки плідній співпраці Нікопольської міської ради з Дніпропетровською військовою адміністрацією, у вересні 2023 року 16 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також діти з малозабезпечених сімей безкоштовно відпочили у двох дитячих оздоровчих таборах державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек», які знаходяться на Київщині та на Західній Україні. Проїзд до таборів та у зворотньому напрямку здійснювався за батьківські кошти.
Кожний день відпочиваючих був розпланований та насичений цікавими заходами. Влаштовувалися концерти, на яких кожний загін виконував танець, веселу пантоміму або театральну сценку. Ті, хто любить спортивні навантаження, мали змогу взяти участь у прогулянках на велосипеді, на яких, до речі, повторювали правила дорожнього ружу.
Учасники спортивних естафет отримували медалі, дипломи та подарунки.
Кого приваблював художньо-естетичний напрямок, малювали, ліпили, опановували бісероплетіння, розпис на тканині, графіті, різьблення на лінолеумі та японське мистецтво складання фігурок із паперу – орігамі.
Також діти із задоволенням пили кисневі коктейлі, покупалися в басейні, займалися в тренажерному залі, грали в регбі, футбол та баскетбол, ходили до річки, на екскурсії до музею та просто гуляли містом.
Крім розваг для дітей проводили заняття з навчальних предметів, що викладаються в рамках системи освіти відповідно до програми для їх віку.

Оставить комментарий

avatar
250