Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

За останні тижні Нікополь відвідали журналісти Newsweek Romania (Румунія), Getty Images (США), телеканалів Інтер та СТБ

За останні тижні Нікополь відвідали журналісти Newsweek Romania (Румунія), Getty Images (США), телеканалів Інтер та СТБ
18 Вер 2023 15:26 | Новини Нікополя
Щотижня журналісти українських та закордонних медіа бувають у Нікополі. Вони спілкуються з мешканцями міста, представниками влади, знімають сюжети на місцях, що зазнали руйнувань внаслідок ворожих обстрілів.
Співпраця міської влади з представниками ЗМІ важлива та необхідна, щоб люди з різних куточків України та світу дізнавались про важку буденність міста, про те, як живе Нікополь під майже щоденними ворожими обстрілами, що думають і відчувають його жителі.
За останні тижні Нікополь відвідали журналісти Newsweek Romania (Румунія), Getty Images (США), телеканалів Інтер та СТБ.
Знімальні групи поспілкувалися з місцевими мешканцями, побували на місцях обстрілів, взяли коментарі в очевидців ворожих атак, побували в тимчасових укриттях закладів освіти міста.
Також медійники спілкувались з секретарем міської ради Іваном Базилюком. У коментарі він розповів їм, що останні тижні для нашого міста були важкими. Складна безпекова ситуація є і залишається головною нашою проблемою. Ворог обстрілює мирний Нікополь з важкої та реактивної артилерії, застосовує БПЛА. На жаль, внаслідок цього є поранені та руйнування.
Неодноразово у коментарях журналістам міський голова Олександр Саюк наголошував, влада постійно працює, щоб міські служби навіть попри складнощі виконували свої завдання. У Нікополі залишилось багато людей, багато також повертаються додому. Тому важливо продовжувати, наскільки це можливо, забезпечувати їм комфортні умови проживання.
Навіть попри щоденні ворожі обстріли життя у Нікополі не зупиняється, місто працює. Все завдяки чіткому алгоритму дій влади, незламному духу й витримці людей, які вірять, мирне життя неодмінно повернеться до нашого міста та України!

Оставить комментарий

avatar
250