Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікополь відвідують журналісти всеукраїнських та міжнародних видань

Нікополь відвідують журналісти всеукраїнських та міжнародних видань
4 Вер 2023 16:57 | Новини Нікополя

Важливо розповідати, показувати та нагадувати про Нікополь, який вже 14-й місяць поспіль живе під майже щоденними ворожими обстрілами. Завдяки співпраці міської влади з представниками ЗМІ люди в Україні та світі мають нагоду бачити, що війна триває, вона продовжує калічити долі та життя людей, які попри всі негаразди не втрачають віру у краще та не з нетерпінням чекають на мир та Перемогу.

За останні 2 тижні у Нікополі побували журналісти «De Staandard» (Бельгія), 11-й каналу, міжнародного українського телеканалу FREEДOM, телеканалу “Інтер”.

– Не дивлячись на важку безпекову ситуацію, ми забезпечуємо та дбаємо про комфортні умови життя нікопольців. З моменту війни ми не зупиняли комунальні підприємства, в нас працює бізнес, забезпечується робота міської інфраструктури. Місто живе. Хоча, звичайно, майже щоденні обстріли це наша біль. Окрім руйнувань житла, об’єктів соціальної, освітньої, комерційної та ін. направленості ми втрачаємо найдорожче – життя мирних нікопольців. Загалом за час війни 23 людини загинуло, ще 158 було поранено. Звісно, міська влада всебічно допомагає постраждалим, проте ми не можемо повернути втрачені життя, – розповів у інтерв’ю журналістам міський голова Олександр Саюк.

Для журналістів важливо дізнаватись про події з перших уст. Під час візитів вони спілкуються з місцевими мешканцями, які стали свідками, або постраждали внаслідок обстрілів, в рамках підготовки спецсюжетів вони також спілкувались з освітянами, комунальниками.

Нікопольці вірять у сили оборони, допомагають захисникам, щодня кожен на своєму місці наближають Перемогу. Ми знаємо ціну мирного життя та чекаємо на його повернення до Нікополя та України!

Оставить комментарий

avatar
250