Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

За останні 2 тижні у Нікополі побували українські та швейцарські журналісти

За останні 2 тижні у Нікополі побували українські та швейцарські журналісти
21 Сер 2023 19:48 | Новини Нікополя

Більше року ворожі війська не дають спокою Нікополю ні вдень, ні вночі. Завдяки постійній співпраці міської влади з журналістами, люди в Україні та світі знають про місто, яке потерпає від обстрілів з боку росіян.

За останні 2 тижні у Нікополі побували журналісти телеканалів «Рада», «11 каналу», «Інтер» та SRF (Швейцарія).

Під час візиту представники ЗМІ поспілкувались з місцевими мешканцями, дізнались, що допомагає їм, всупереч планам ворога жити, працювати, роботи своє місто кращим. Знімальні групи побували на місцях обстрілів, де зафільмували наслідки військових злочинів росіян проти мирного населення.

— Статистика дуже сумна. За час обстрілів у Нікополі загинуло 22 нікопольців, 152 отримали поранення, пошкоджено понад 4300 обʼєктів, серед яких будинки мирних мешканців, заклади освіти, медицини, торгівлі та ін. Міська влада на постійній основі допомагає постраждалим у відновленні пошкодженого житла, безкоштовно надає необхідні будматеріали та допомагає виконати екстрений ремонт, – розповів під час спілкування зі знімальними групами міський голова Олександр Саюк.

Як би не було важко, ми витримаємо, – так кажуть нікопольці, відповідаючи журналістам. Більшість не мають наміру їхати з міста, чекають на Перемогу та довгоочікуваний мир.

Оставить комментарий

avatar
250