Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Комунальники Нікополя продовжують дбати про чистоту вулиць міста

Комунальники Нікополя продовжують дбати про чистоту вулиць міста
7 Сер 2023 12:23 | Новини Нікополя
Чистота на вулицях міста під час війни – це один з проявів незламності його мешканців. Нікопольці це чудово розуміють, а виконання робіт з благоустрою знаходиться під контролем міського голови.
Цього тижня комунальники косили траву в парках та скверах міста, на кварталах приватного сектору та дитячих майданчиках, на узбіччі доріг таких вулиць як Першотравнева, Г.Чорнобиля, Патріотів України, Т.Шевченко, Перспективна та інші.
Відновлювали роботу міських фонтанів. Зносили аварійні дерева згідно складених актів, обрізали сухі гілки, парость та чагарники. Обрізане гілля прибирали та вивозили.
Очищали бордюри від грунтових нанесень, сухого листя та сміття на вулицях Довгалівській, Станіславського, І.Богуна, Шульгіна, Кармелюка та інш.
На вулиці В.Усова проводили планування грунту. У подальшому на вирівняних узбіччях комунальники зможуть косити траву за допомогою техніки, що полегшить та прискорить виконання робіт.
Також комунальники проводили санітарну очистку відкритого лотка зливової каналізації на вул. Г. Чорнобиля.
На вулиці Херсонській комунальники заливали бітумною мастикою тріщини дорожнього покриття для того, щоб унеможливити його подальше руйнування.
На проїжджій частині дороги вулиць Миронова та І.Мазепи асфальтували вибоїни.
На пр. Трубників фарбували металеві опори зовнішнього освітлення.
Крім того, комунальники проводили роботи щодо ліквідації наслідків ворожих обстрілів: вивозили уламки та сміття.

Оставить комментарий

avatar
250