Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Журналісти іноземних ЗМІ знову приїжджали до Нікополя

Журналісти іноземних ЗМІ знову приїжджали до Нікополя
24 Лип 2023 11:25 | Новини Нікополя

Журналісти всеукраїнських та іноземних ЗМІ приїжджають до Нікополя кожного тижня і міська влада завжди співпрацює з ними для того, щоб якомога більше людей як в Україні, так і в світі дізнавалися, в яких надскладних умовах через російську агресію живуть і працюють нікопольці.

Цього тижня до Нікополя завітали журналісти Mainpost (Німеччина) та Anadolu Agency (Туреччина). Вони поспілкувалися з міським головою та городянами, які вже більше року живуть у місті під ворожими обстрілами, а також побували на пунктах видачі води.

– Більше року Нікополь знаходиться під ворожим вогнем важкої артилерії. Пошкоджені будівлі та інфраструктура стали, на жаль, нашою щоденною реальністю. А після того, як російські війська підірвали Каховську ГЕС і знищили Каховське водосховище, у нашому місті виникла проблема з централізованим водопостачанням. Над вирішенням цієї проблеми ми працюємо постійно, без вихідних. Наразі водопостачання в Нікополі вже частково відновлене. Крім того, в різних районах міста працюють більше 40 пунктів видачі технічної води та 17 пунктів видачі артезіанської очищеної води для всіх нікопольців, а також 14 пунктів видачі бутильованої води для певних категорій громадян. Додатково облаштували шість свердловин з ємностями для набору технічної води, яку можуть набирати всі бажаючі. Допомагають нам з підвозом води і благодійні організації, і волонтери, за що їм велика подяка, – розповів журналістам Олександр Саюк. – Але незважаючи на всі складнощі життя, що виникають під час повномасштабної війни, ми віримо в ЗСУ і чекаємо на нашу перемогу.

Оставить комментарий

avatar
250