Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Міська влада продовжує співпрацювати з журналістами регіональних та всеукраїнських ЗМІ аби про життя у Нікополі дізнавалось більше людей.

Міська влада продовжує співпрацювати з журналістами регіональних та всеукраїнських ЗМІ аби про життя у Нікополі дізнавалось більше людей.
24 Кві 2023 12:10 | Новини Нікополя
Міська влада продовжує співпрацювати з журналістами регіональних та всеукраїнських ЗМІ аби про життя у Нікополі дізнавалось більше людей. Минулого тижня у нашому місті побували знімальні групи “Суспільне. Дніпро” та 11-го каналу.
Під час інтерв’ю міський голова відповів на питання, які турбували медійників. Їх цікавила ситуація щодо останніх обстрілів Нікополя в тому числі тих, що російські війська здійснили на Великдень. Обговорили й процес оперативної ліквідації міською владою наслідків обстрілів.
– Наші комунальні служби працюють майже без вихідних. Від самого початку війни ми перебудували процес їх роботи, щоб вони могли дбати як про благоустрій міста, так і допомагати нікопольцям в усуненні наслідків обстрілів, які нерідко здійснюються російськими військами у вихідні, – прокоментував міський голова.
Обговорили з журналістами й процес встановлення мобільних укриттів на зупинках та у громадських місцях Нікополя. А щодо питання про комунікацію з жителями міський голова додав:
– Я щоденно спілкуюся з нікопольцями, як телефоном, так і під час зустрічей. Люди розуміють, що місто живе, місто працює, тому існує певна тенденція на повернення. Ми всі віримо, що припинення артилерійських обстрілів Нікополя стане для багатьох причиною повернутись додому.
Також знімальні групи побували на місцях обстрілів та в лікарні Нікополя, де надається допомога пораненим внаслідок ворожих атак. Фахівці закладу розповіли, як змінились їх підходи до роботи у зв’язку з бойовими діями.
Кадри з реального життя Нікополя, що майже рік живе під щоденними обстрілами мають бачити в Україні та світі, тому співпраця з журналістами буде відбуватись й надалі. Віримо у нашу перемогу, та сподіваємось, що мирне життя якомога скоріше повернеться до Нікополя.

Оставить комментарий

avatar
250