Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Шановні педагоги, учні 11-х класів та їх батьки!

Шановні педагоги, учні 11-х класів та їх батьки!
14 Кві 2023 09:40 | Новини Нікополя
Шановні педагоги, учні 11-х класів та їх батьки!
03 квітня 2023 року розпочалася реєстрація випускників для участі у національному мультипредметному тесті, яка триватиме до 03 травня.
Інформацію, як стати його учасником, можна отримати на сайті Українського центра оцінювання якості освіти (УЦОЯО).
Скориставшись спеціальним сервісом, вступник/вступниця створює персональний кабінет на веб-сайті УЦОЯО, вносить особисті дані і завантажує реєстраційні документи: паспортний документ (або інший документ, що посвідчує особу); документ про освіту (довідка з місця навчання або свідоцтво про повну загальну середню освіту); картка платника податків.
Реєстрація здійснюється Українським центром оцінювання якості освіти (УЦОЯО) в безпаперовій формі, відправляти документи в конверті не потрібно.
До 07 травня в персональному кабінеті можна буде вносити зміни до інформації про назву навчального предмета додаткового блоку, населений пункт учень перебуватиме в дні проведення НМТ; потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.
Основна сесія НМТ триватиме з 05 по 23 червня 2023 року. На жаль, з урахуванням безпекової ситуації та перебуванням м.Нікополь в зоні активних бойових дій в місті не будуть створені пункти для її проведення. За консультацією та/або технічною допомогою ви можете звернутися до пункту реєстрації в м.Дніпро або в заклади загальної середньої освіти міста Нікополь.
🛜Корисні посилання:
🔹Сайт ДРЦОЯО: https://dneprtest.dp.ua
🔹Все про НМТ в Інстаграм: https://www.instagram.com/zno_dnepr_official
🔹НМТ-2023: як стати учасником: https://mon.gov.ua/…/nmt-2023-yak-stati-uchasnikom-ta…
🔹Реєстрація для складання НМТ: https://dneprtest.dp.ua/cms/index.php/component/content/article?id=1127/
🔹Відео: як зареєструватися на НМТ: https://www.youtube.com/watch?v=uiFxJKcm4pc

Оставить комментарий

avatar
250