Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Програма безкоштовної психо-соціальної допомоги #ЗАСПОКІЙ

Програма безкоштовної психо-соціальної допомоги #ЗАСПОКІЙ
2 Бер 2023 14:45 | Новини Нікополя

У жорстких реаліях сьогодення все більше і більше людей опиняються відірваними від свого звичного оточення, своєї домівки, та навіть від своїх рідних. Це завжди великий стрес та колосальне навантаження на психіку людини. Тож зараз, коли Дніпро та область стали своєрідним «хабом» для біженців зі сходу та півдня України, для нашого міста вкрай необхідно мати місце куди людина може звернутися та отримати своєчасну психологічну допомогу та підтримку, де людина зможе відновити свій спокій.

Саме тому розпочато проект #ЗаСпокій. Мета нашого проекту – надання безкоштовної професійної психо-соціальної допомоги для:

Команда проекту #ЗаСпокій – це дипломовані практикуючі психологи та психотерапевти з великим досвідом соціально-психологічної допомоги.

Проєкт реалізується за ініціативи і підтримки громадської організації «Роблю Дніпро Здоровим» та Дніпровської філії громадської спілки «Міжнародна Антинаркотична Асоціація» Більш детальна інформація та звернутись за допомогою можна за посиланням: https://netnarkotik.com.ua/uk/zaspokiy/

Оставить комментарий

avatar
250