Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

РІК НЕЗЛАМНОСТІ. Життя Нікопольського спорту в умовах війни

РІК НЕЗЛАМНОСТІ. Життя Нікопольського спорту в умовах війни
24 Лют 2023 14:50 | Новини Нікополя

24 лютого повномасштабна загарбницька війна прийшла у кожне українське місто та село, у кожен куточок нашої рідної землі. Зухвало вторглась вона цього дня, звісно, і в український спорт – не оминула жодної спортивної дисципліни, жодної команди, жодного спортсмена.

Жахіття безглуздої та безжальної війни змінили та продовжують змінювати спортивне середовище по всій Україні, та й безпосередньо в Нікополі. 

Всі нікопольці знають, що у нашому місці працюють три  дитячо-юнацькі спортивні школи. Вони забезпечують тренувальний процес та участь спортсменів у змаганнях.

Навіть попри те, що більша частина дітей виїхали й нині займаються в інших  містах, областях, в інших країнах, вони залишаються спортсменами цих шкіл. Спортивні заклади підтримують їх і разом з тренерами проводять тренувальний процес в режимі онлайн чи офлайн — залежно від умов безпеки.

Для українського спорту сьогодні важлива єдність, як і для всього українського народу.

Українці – нація переможців! Наші спортсмени це не раз довели на змаганнях різного рівня.  В умовах війни кожна спортивна перемога стає для українців ще важливішою та ціннішою. 

Оставить комментарий

avatar
250