Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Гвардія наступу». До яких бригад можуть долучитися добровольці

«Гвардія наступу». До яких бригад можуть долучитися добровольці
6 Лют 2023 08:55 | Новини Нікополя

Міністерство внутрішніх справ України  розпочало формування штурмових бригад «Гвардія наступу», частиною яких можуть стати добровольці.

Доєднатися до «Гвардії наступу» можна у зручному форматі, подавши відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua або ж подати анкету через визначені Центри надання адміністративних послуг. Адреси відповідних центрів розміщені на сайті «Гвардії наступу».

Коротко познайомимо вас з бойовими подвигами підрозділів, до яких вже можна долучатися.

«Буревій»: Бригада утилізації російських військових

З 24 лютого 2022 року особовий склад військової частини виконує завдання в складі угрупування сил оборони міста Києва, охороняючи важливі державні об’єкти та інфраструктуру. Її бійців залучали до оборонних дій у містах Сєвєродонецьк і Лисичанськ Луганщини. Натепер вона виконує завдання в місті Бахмут Донецької області.

Гасло бригади «І ця буря йде на ворогів, вступай і наступай!».

«Червона Калина»: червоне полум’я наступу

З перших днів повномасштабного вторгнення рф підрозділи військової частини зайняли визначені позиції з оборони столиці України й не допустили спроби прориву противника до Києва, розбили колону російських військ біля селища Бузова. З червня 2022-го підрозділи полку у складі зведеної батальйонної групи в ОТУ «Північ» оперативно-стратегічного угрупування військ «Хортиця» брали участь у бойових діях у Сєверодонецьку, Лисичанську та Білогорівці на Луганщині, Спірному та Верхньокам’янському Донецької області  Бригадне гасло: «Ворог тліє, де калина червоніє!».

Оставить комментарий

avatar
250