Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольський район: робочі візити очільниці податкової служби Дніпропетровщини тривають

Нікопольський район: робочі візити очільниці податкової служби Дніпропетровщини тривають
15 Гру 2022 16:15 | Новини Нікополя

У рамках продовження офіційних заходів сьогодні, 15.12.2022, в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Твердохлєб Мариною проведено зустрічі з податківцями Нікопольської, Марганецької, Томаківської ДПІ та ДПІ у м. Покрові Нікопольського району та з працівниками ГУ ДПС, що територіально закріплені у Нікопольській ДПІ.

Під час візиту робоча група також завітала до центру обслуговування платників Нікопольської ДПІ.

Нікопольський район області наразі перебуває у прифронтовій зоні бойових дій. Зараз успішна мотиваційна комунікація з працівниками має потужну рухому силу. Тому під час зустрічі очільниця податкової служби Дніпропетровщини Твердохлєб Марина поспілкувалась з кожним податківцем, який працює безпосередньо на робочому місці.

Під час візиту до району Твердохлєб Марина зустрілась з Головою Нікопольської міської ради. Обговорювались нагальні питання стосовно надходжень до місцевих бюджетів. За результатами діалогу напрацьовано дієві ініціативи щодо розширення співпраці податкової служби області та органів місцевого самоврядування Дніпропетровщини.

Оставить комментарий

avatar
250