Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

23 листопада 2022 р в форматі zoom-конференції відбулось громадське обговорення проєкту бюджету Нікопольської міської територіальної громади на 2023 рік

23 листопада 2022 р в форматі  zoom-конференції  відбулось громадське обговорення проєкту бюджету Нікопольської міської територіальної громади на 2023 рік
25 Лис 2022 13:50 | Новини Нікополя

Повідомлення про проведення громадських обговорень з проектами рішень  було розміщено на офіційному сайті НМР 16 листопада. Під час обговорення до zoom-конференції  було підключено 47 слухачів-жителів громади.

Участь у заході взяли перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Обиденна, керуючий справами міськвиконкому Наталя Горболіс,  секретар міської ради Іван Базилюк, керівники управлінь та відділів виконкому.

Тетяна Обиденна надала інформацію про проведену роботу по  формуванню бюджету громади на 2023 рік, яка  розпочалась з вересня цього року. До підготовки бюджету проведений  аналіз показників   поточного  року та враховано діючі чинники. Проєкти бюджету, міських цільових програм, Програми соціально-економічного та культурного розвитку Нікопольської міської територіальної громади на 2023 р наразі розглядаються в постійних депутатських комісіях, доопрацьовуються та найближчим часом будуть подані на розгляд   виконавчого комітету та  на пленарне засідання сесії міської ради.

Оставить комментарий

avatar
250