Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Електронні рахунки клієнтів Дніпропетровськгазу вже доступні в особистих кабінетах

Електронні рахунки клієнтів Дніпропетровськгазу вже доступні в особистих кабінетах
13 Жов 2022 13:35 | Новини Нікополя

Вже зараз в Особистих кабінетах споживачів Дніпропетровщини на сайті 104.ua можна завантажити електронну платіжку за розподіл газу та сплатити за послуги доставки блакитного палива.  Електронний рахунок – аналог друкованого, він має такий самий вигляд, містить цю ж інформацію. Його можна зберегти на комп’ютер або телефон, переглядати без доступу в інтернет, а за необхідності – завантажити та роздрукувати, а не чекати, коли його принесе поштар.

 Сплачувати за розподіл газу необхідно до 20 числа поточного місяця. Для цього ви можете обрати один із зручних онлайн-сервісів:

iOS – http://surl.li/bcptr        

Android – http://surl.li/bcptv    

https://chats.viber.com/7104ua           

https://t.me/ua7104_bot           

Разом з тим кожен свідомий громадянин може всього лиш в один клік стати ближчим до покращення екосистеми регіону. У рамках проекту «Дерево життя» АТ «Дніпропетровськгаз» пропонує відмовитись від паперових платіжок та обрати їх електронний аналог, а ми натомість висаджуємо дерева. Нові зелені насадження будуть придбані саме за рахунок заощаджених коштів на друк цих платіжок. Уже 19,5 тис. клієнтів компанії відмовилися від друкованих платіжок.

Оставить комментарий

avatar
250