Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

23 та 24 серпня незмінно, кожного року, наша держава відзначає головні свята – День Державного Прапора України та День Незалежності України

23 та 24 серпня незмінно, кожного року, наша держава відзначає головні свята – День Державного Прапора України та День Незалежності України
25 Сер 2022 08:25 | Новини Нікополя

Наш прапор – це символ Свободи і Незалежності, слави і відродження України. Під його знаменом багато поколінь українців йшло до проголошення самостійної України. Під ним український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Це прапор миролюбства. Його барви – блакить неба й жовте поле- символізують віддану працю наших людей від Сходу до Заходу України, від Півночі до Півдня.

Зараз Україну, як незалежну та незламну державу, знає весь світ. Та доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало тяжке випробування – відстояти власну, віками омріяну незалежність. В Україні йде війна… Війна незламного народу за власну незалежність….

Російський агресор згуртував українську націю, об’єднавши усіх нас єдиною метою – відстояти мир на своїй Батьківщині. Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі вірили у незгасну зорю України, наближали її незалежність, тими, хто сьогодні, не шкодуючи життя, захищає її від агресора.

Колектив Нікопольського районного відділу №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області на чолі з начальником, підполковником внутрішньої служби, Вергілесом Е.Ю. бажає усім українцям миру, спокою та злагоди у родинах, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу! Хай серця кожного українця будуть сповнені гордістю за нашу державу. Все буде Україна! Слава Україні!

Оставить комментарий

avatar
250