Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Електронні сервіси Пенсійного фонду України – краща можливість отримати послуги дистанційно

Електронні сервіси Пенсійного фонду України  –  краща можливість отримати послуги дистанційно
9 Сер 2022 14:05 | Новини Нікополя

Війна внесла певний коректив у життя всіх українців. Частина громадян України вимушена покинути свої домівки та переїхати до інших областей, частина виїхала за кордон, і серед них є люди поважного віку — пенсіонери. Хтось із них отримував пенсійні виплати через банківські установи, а хтось через відділення Укрпошти. Як продовжити отримувати пенсійні виплати в нових умовах розповість начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Юрій Козак.

          Попри те, що наші пенсіонери змінили місце проживання в середині країни, або тимчасово залишили її кордони, вони, все одно, мають змогу отримувати пенсійні виплати. Якщо пенсіонер раніше отримував пенсію через пошту, а забажав отримувати пенсію на банківську картку, тому треба буде відкрити пенсійний рахунок у банку і змінити спосіб виплати пенсії з пошти на банк.

         Ми часто розповідали про переваги електронних сервісів, які надає Пенсійний фонд України. Сьогодні, як ніколи, вони в нагоді. Щоб змінити спосіб виплати з пошти на банк на допомогу прийде Вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України: portal.pfu.gov.ua

Оставить комментарий

avatar
250