Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

30 липня – Всесвітній день протидії торгівлі людьми

30 липня – Всесвітній день протидії торгівлі людьми
29 Лип 2022 09:30 | Новини Нікополя

30 липня в усьому світі відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Вінбувзапочаткований у 2013 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй з метою підвищення рівня поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привернення уваги до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочення людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.

Багато людей знають про проблему торгівлі людьми з повідомлень у пресі, соціальноїреклами на телебаченні, білбордів. Але мало хто усвідомлює її масштаби, а тим більше може припустити, що це станеться саме з ним.

Загалом у світі від торгівлі людьми потерпає близько 800 тисяч чоловіків, жінок та дітей щороку. Торгівля людьми – це кримінальна індустрія, яка нині займає третє місце за розмахом і швидкістю зростання.

          На даний час, у період воєнного стану в Україні, питання набуває ще більшої актуальності. У відчаї, з відчуттям горя та суму – стан, у якому перетинають кордон жінки та діти, змушені втікати від жахіть війни. Торговці людьми, що заробляють на трудовій та сексуальній експлуатації, можуть скористатися цим. Тому ця інформація може бути особливо важливою для переселенців зараз. 

Оставить комментарий

avatar
250