Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ДЕНЬ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ

ДЕНЬ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ
21 Тра 2022 08:10 | Новини Нікополя

Цьогоріч, 21 травня. Україна відзначатиме День Європи в Україні у стані повномасштабної війни проти російського агресора. Сьогодні Європейський Союз стоїть пліч-о-пліч з Україною, надаючи всебічну підтримку Україні та українцям від військової до гуманітарної.

У 2022 році День Європи в Україні має особливе значення, адже українці боронять демократичні європейські цінності ціною власного життя, захищаючи не лише Україну від імперіалістичного загарбника, але і всю Європу.

28 лютого Україна офіційно подала до заявку про вступ до ЄС. Майбутнє членство в ЄС – це прагнення, яке об’єднало всю Україну і має підтримку в усіх регіонах країни – 91% всіх громадян (абсолютний рекорд за всю історію України).

Українську заявку на членство підтримують європейські суспільства. Ще до російського вторгнення 2022 року підтримка членства України в ЄС була високою в багатьох країнах ЄС. Наприклад, в Італії в 2020 році вона становила 61%.

Після перемоги України, наша країна відкриє величезні можливості для європейських компаній інвестувати у масштабне відновлення та реконструкцію країни. Більше того, Україна – це масштабний ринок споживачів. Наша країна також є чудовим місцем для бізнесу з ЄС, який постраждав від санкцій проти росії, що дозволяє їм перенести свої потужності та діяльність у демократичну та європейську Україну.

Оставить комментарий

avatar
250