Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Охорона праці під час воєнного стану. Які відбуваються зміни

Охорона праці під час воєнного стану. Які відбуваються зміни
11 Кві 2022 09:05 | Новини Нікополя

30 березня 2022 року за ініціативи відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурної сфери та об’єктах ЖКГ у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області методом онлайн-конференції було проведено нараду з метою роз’яснення підприємствам чітких дій з охорони праці під час воєнного стану, введеного указом Президента України №64/2022 від 24.02.2022 у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України..

В нараді прийняли участь фахівці відділу та представники сільськогосподарських підприємств та підприємств харчової промисловості міста Нікополя та Нікопольського району, які працюють для підтримання економіки країни.

Під час проведення заходу присутні отримали рекомендації щодо забезпечення вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, а також інформацію, щодо безпечної експлуатації машин та механізмів підвищеної небезпеки, зокрема:

Оставить комментарий

avatar
250