Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПОКРОВ РАЗОМ З УСІЄЮ УКРАЇНОЮ ВІДЗНАЧИВ ДЕНЬ ЄДНАННЯ

ПОКРОВ РАЗОМ З УСІЄЮ УКРАЇНОЮ ВІДЗНАЧИВ ДЕНЬ ЄДНАННЯ
16 Лют 2022 14:21 | Новини Нікополя
Державні символи України – це символи єднання. Вони набувають особливого значення, коли йдеться про майбутнє та незалежність нашої країни.
Сьогодні о десятій ранку Державний Гімн України лунав усією країною, об’єднавши під синьо-жовтими прапорами мільйони співвітчизників.
Разом із усіма гімн виконали покровчани, вийшовши на головну площу міста. З прапорами, стрічками в національних кольорах представники влади, підприємств, установ, громадських організацій, духовенство, військовослужбовці, пересічні мешканці співали “Ще не вмерла України ні слава, ні воля”.
Такою акцією відзначили нове державне свято – День єднання. Днями його впроваджено Президентом України з метою посилення консолідації українців, зміцнення стійкості на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.
Сьогодні як ніколи важливо не піддаватися на провокативні залякування та нагнітання панічних настроїв, важливо вірити у мир та єдність українського народу.
Єднаймося, бо ми того варті! Тематичні заходи, флеш-моби пройшли у закладах освіти та культури, міському музеї, клубних установах, Будинку культури Шолохового.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250