Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЩОДО ПЕРЕВІРКИ ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЇ

ЩОДО ПЕРЕВІРКИ ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЇ
7 Лют 2022 11:25 | Новини Нікополя

Управління соціальної політики звертає особливу увагу отримувачів субсидії, що для 90% домогосподарств субсидія подовжується в автоматичному режимі, без звернення, на підставі наданої раніше інформації в заяві та декларації, а також на підставі верифікації здійсненої Міністерством фінансів спільно з Міністерством соціальної політики.

Відповідно постанови №505 від 19.05.2021 року “Деякі питання призначення житлових субсидій”, громадяни, яким житлову субсидію з 01.05.2021 року призначено в автоматичному режимі були зобов’язані  повідомити Управління про наявність в них умов, за яких житлова субсидія не призначається.

Управлінням щомісячно отримуються рекомендації Міністерства фінансів щодо правомірності виплат субсидій громадянам. Тому, якщо на момент автоматичного розрахунку субсидії з 01.05.2021 року та подальшого перерахунку з 01.10.2021 року, не було інформації про обмеження права на отримання субсидії, в подальшому такі домогосподарства в будь-якому разі будуть виявлені і будуть змушені повертати до бюджету зайво отримані кошти.

Оставить комментарий

avatar
250