Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольські поліцейські запросили дітей на екскурсію до відділення поліції .

Нікопольські поліцейські запросили дітей на екскурсію до відділення поліції .
14 Чер 2019 13:03 | Новини Нікополя

13 червня Нікопольський відділ поліції зустрічав школярів з с. Капулівка. Під час візиту до правоохоронців діти дізнались, як працює поліція і поговорили про безпеку під час літніх канікул.
Працівники поліції розповіли і показали учням роботу чергової частини, куди надходять звернення громадян, які потребують допомоги, як поліцейські на них реагують.

Далі школярі відвідали криміналістичний підрозділ, де мали змогу побачити на власні очі валізу експерта-криміналіста. Фахівці продемонстрували їм, як знімають сліди рук та взуття, розповіли які дослідження та експертизи проводять.

Найцікавішим для дітей виявилась демонстрація різних видів зброї, спеціальних засобів та амуніції. В повній тиші із захопленням слухали вони начальника сектору реагування патрульної поліції, який показав кожен вид зброї, розповів про її тактико-технічні дані, призначення, а також цікаві речі з історії.
Крім того правоохоронці поговорили з учнями про безпеку під час літніх канікул, про поводження на воді і купання у спеку, про шкоду тютюну, алкоголю і наркотиків. Наприкінці нагадали правила дорожнього руху та поговорили про безпеку в інтернеті.

Оставить комментарий

avatar
250