Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нагадування про правила безпеки при роботі з кисневим обладнанням не бувають зайвими

Нагадування про правила безпеки при роботі з кисневим обладнанням не бувають зайвими
23 Гру 2021 14:45 | Новини Нікополя

За дорученням Державної служби України з питань праці 23 грудня 2021 року в будівлі Нікопольської міської ради було проведено інформаційно-роз’яснювальну кампанію з метою запобігання настанню нещасних випадків у закладах охорони здоров’я.

На заході були присутні головний державний інспектор відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурної сфери та об’єктах ЖКГ у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Олександр Коваленко та представники медичних закладів Нікополя та Нікопольського району, які при лікуванні пацієнтів використовують кисень у балонах.

Під час проведення заходу присутні отримали рекомендації щодо забезпечення вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, а також інформаційно-методичні матеріали щодо безпечної експлуатації кисневих балонів і систем трубопроводів з киснем.

Така інформаційно-роз’яснювальна кампанія вкрай необхідна для того, щоб під час роботи з кисневим обладнанням не сталося надзвичайних ситуацій.

Оставить комментарий

avatar
250