Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбувся другий безкоштовний навчальний захід МСП Нікополя та Нікопольського району Дніпропетровської області

Відбувся другий безкоштовний навчальний захід МСП Нікополя та Нікопольського району Дніпропетровської області
21 Гру 2021 15:10 | Новини Нікополя

16 грудня 2021 року ГО «Агенція регіонального розвитку громад» спільно з Нікопольською міською радою провели другий навчальний вебінар для МСП на тему «Оптимізація витрат на ведення підприємницької діяльності під час пандемії COVID-19». До вебінару доєдналися підприємці м. Нікополя та Нікопольського району, в т.ч. члени Координаційної ради з розвитку підприємництва, представники Нікопольської міської ради та команда проєкту.

 Спікер вебінару – голова ГО «Інститут бізнес освіти», бізнес-тренер Ігор Кобушко висвітлив підприємцям питання оптимізації ресурсів під час ведення підприємницької діяльності в пандемію, розрахунку точки безбитковості тощо. Обговорили питання, для чого діючому підприємцю потрібно оптимізовувати всі належні йому ресурси в часи негараздів та як це ефективно зробити.

Ігор Кобушко на прикладах розповідав про фінансове планування, плани прибутків, витрат та продажів, показав приклад маркетингового плану. Під час заходу спікер надав відповіді на питання учасників, в т.ч. щодо доцільності процесу оптимізації, коли бізнес-інфрастуктура взагалі закривається під час епідеміологічних ускладнень регіону й у МСП  немає можливості впроваджувати підприємницьку діяльність.   Також  розглянули питання розрахунку собівартості  товарів та послуг, зокрема формули розрахунку й навіщо взагалі це потрібно.         Обговорили вплив діджиталізації на розвиток бізнесу та важливість його просування  бізнесу в інтернеті, в соціальних мережах з метою підвищення продажів та пізнаваності власного бренду.

Оставить комментарий

avatar
250