Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі розробляють локальну онлайн бізнес Платформу для підтримки та розвитку малого та середнього бізнесу

У Нікополі розробляють локальну онлайн бізнес Платформу для підтримки та розвитку малого та середнього бізнесу
12 Лис 2021 15:00 | Новини Нікополя

«Агенція регіонального розвитку громад» спільно з Нікопольською міською радою продовжує реалізацію проєкту «Впровадження сучасних digital-технологій на розвиток та підтримку МСП в м. Нікополь»*.

«Основна мета нашого проєкту – підтримати місцевий малий та середній бізнес, який змушений виживати в складних умовах пандемії та карантину. Зараз наша команда працює над створенням сайту локальної бізнес-платформи, щоб надати місцевим підприємцям нові digital-можливості та інструменти для розвитку. Ми хочемо, щоб це була практична та комфортна локальна платформа для бізнес-середовища, яка допоможе підприємцям знайти корисну для  розвитку свого бізнесу інформацію, показати унікальність місцевого бізнесу, збільшити цінність місцевих підприємців в очах споживачів товарів та послуг», – розповіла керівниця проєкту Анжеліка Близнюк. 

На Платформі буде розміщена публічна інформація у форматі новин про актуальні події бізнес-середовища Нікополя, області та України в цілому, анонсів, релізів, інформація про закупівлі (тендери), гранти, програми фінансової підтримки, освітні програми, а також бібліотека таекспертні думки, поради від фахівців, корисні інтерв’ю для розвитку бізнесу, успішні кейси підприємців тощо.

Оставить комментарий

avatar
250