Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі проводять цільовий аналіз розвитку бізнес-середовища під час пандемії COVID-19 

У Нікополі проводять цільовий аналіз розвитку бізнес-середовища під час пандемії COVID-19 
3 Лис 2021 09:20 | Новини Нікополя

«Агенція регіонального розвитку громад» спільно з Нікопольською міською радою продовжує реалізацію проєкту «Впровадження сучасних digital-технологій на розвиток та підтримку МСП в м. Нікополь».

Наразі бізнес потерпає від негараздів, економічна нестабільність змушує підприємства закриватись або максимально оптимізуватися. Тому зараз команда проєкту працює над проведенням цільового аналізу розвитку бізнес-середовища в м. Нікополь під час пандемії COVID-19 через низку показників: кількість зареєстрованих та відкритих ФОПів перед пандемією за 2018-2019 роки та цей показник за 2020 рік і 9 місяців 2021 року, середня заробітна плата,  надходження до бюджету від малого та середнього бізнесу тощо.

Звіт за результатами аналізу буде публічно оприлюднений у грудні 2020 року. Надалі це дасть змогу узагальнити проблематику розвитку бізнес-середовища в Нікополі та спільними зусиллями з Координаційною радою з розвитку підприємництва міста визначити шляхи вирішення цих проблем, або пом’якшення навантаження на місцевий бізнес за рахунок впровадження нових дієвих інструментів для підтримки підприємців під час таких негараздів.

Оставить комментарий

avatar
250