Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Рятувальників перевірили на вміння діяти в екстремальній ситуації

Рятувальників перевірили на вміння діяти в екстремальній ситуації
13 Чер 2019 09:57 | Новини Нікополя

Вчора на міському пляжі провели перевірку, під час якої приділяли увагу наявності технічного оснащення рятувальних постів та готовності самих рятувальників діяти в екстремальній ситуації. Для цього були відпрацьовані практичні дії щодо надання допомоги статисту, який імітував потопаючого.
Рятувальник, який знаходився на посту, своєчасно помітив чоловіка, який тонув і миттєво передав інформацію до чергового катеру з матросом-рятувальником та фельдшером на борту. Потерпілого витягнули з води та доставили до берега. Після чого швидко та злагоджено надали йому першу медичну допомогу та провели екстрені реанімаційні заходи.
Співробітники Нікопольського міськрайонного відділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області залишилися задоволеними результатами перевірки. Отже, міський пляж повністю готовий до прийому відпочиваючих.


Крім того, поліцейські Нікополя приєдналися до Всеукраїнської операції «Літо». Її мета – максимально забезпечити безпечний відпочинок дітей, попередити ряд негативних явищ в період літнього оздоровчого сезону. Співробітники Нікопольського відділу поліції проводили серед тих, хто прийшов на пляж, профілактичні бесіди та роздавали яскраві книжки для дітей «Твоя безпека».

Оставить комментарий

avatar
250