Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Чи вплине заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг на отримувачів пільг?

Чи вплине заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг на отримувачів пільг?
29 Вер 2021 11:00 | Новини Нікополя

Громадянам, які отримують пільги з оплати житлово-комунальних послуг, слід зазначити, що наявність простроченої понад три місяці заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг не позбавляє їх права на отримання пільг, а впливає лише на форму їх отримання з жовтня 2021 року.

Пільговики, які станом на 01.10.2021 року матимуть заборгованість сума якої перевищує 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян  (340 грн.) отримуватимуть пільги, але у грошовій безготівковій формі через АТ «Ощадбанк».

Також, звертаємо увагу, особи, які мають право на пільги з оплати за житлово-комунальні послуги відповідно до чинного законодавства, можуть у будь-який час перейти на готівкову форму отримання пільг. Для цього  необхідно до управління соціальної політики Нікопольської міської ради подати відповідну заяву, зазначивши реквізити особового рахунку, відкритого у банківській установі, та документальне підтвердження про відсутність боргу. Пільга у готівковій формі надаватиметься з наступного місяця після подання заяви.

Оставить комментарий

avatar
250