Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Зручно та швидко: громадські організації можуть брати участь у державних конкурсах на ВзаємоДії  

Зручно та швидко: громадські організації можуть брати участь у державних конкурсах на ВзаємоДії   
24 Вер 2021 12:50 | Новини Нікополя

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка” з 13 вересня 2021 року забезпечено технічну можливість проведення конкурсів на онлайн-платформі “ВзаємоДія”, що розміщена за посиланням:

https://grants.vzaemo.diia.gov.ua/

Інститути громадського суспільства зможуть подавати пропозиції своїх проектів та в разі перемоги отримувати державні гранти на їх реалізацію. Відтепер всі етапи, від оголошення конкурсу до визначення переможців, відбуватимуться онлайн. Сервіс працює у тестовому режимі.

         Більше інформації можна дізнатися з пресрелізу, доступний за посиланням https://cutt.ly/OW0sGzs та запису брифінгу Мінцифри та партнерів, доступний за посиланням https://cutt.ly/eWB4C6U

Просимо поширити зазначену інформацію серед зацікавлених осіб та сприяти залученню до проєкту представників інститутів громадського суспільства.

Оставить комментарий

avatar
250