Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі проводять поточний ремонт доріг та укладають тротуари

В Нікополі проводять поточний ремонт доріг та укладають тротуари
11 Чер 2019 16:20 | Новини Нікополя

Продовжується поточний ремонт міських доріг в нашому місті. На сьогодні ремонт проїжджої частини проходить на вулицях Кооперативній і Чалого, що на селищі Північному. Далі підрядник переходить у провулок від вулиці Лугової до вулиці Можайського, потім на вулицю Газопровідну таГайдамацьку. Також на цьому тижні планується розпочати ремонт ділянки вулиці Перспективної, між ринком Першотравневим і супермаркетом «33 квадратних метра».

Слід зазначити, що в цьому році на поточний ремонт основних транспортних маршрутів і доріг приватного сектора Нікополя з місцевого бюджету виділено близько 9 млн.грн.Багатьох нікопольців цікавить питання: хто повинен контролювати якість виконання робіт?

– Контроль за якістю покладено на підрядну організацію«Технагляд», – роз’яснює начальник відділу комунального господарства Сергій Латашенко. – Якщо вони виявляють будь-яке порушення: неприбрали пиліз фрезерованої порожнини, не намазали її край мастикою або бітумом,шар асфальту не відповідає нормативам або нормативам не відповідає сам асфальт, то така робота підряднику не оплачується.Крім цього,підрядник будеза власний кошт усувати недоліки.

Оставить комментарий

avatar
250