Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Засідання Координаційної ради з розвитку підприємництва м. Нікополя

Засідання Координаційної ради з розвитку підприємництва м. Нікополя
17 Сер 2021 12:15 | Новини Нікополя

18 серпня 2021 року ГО «Агенція регіонального розвитку громад» спільно з Координаційною радою з розвитку підприємництва м. Нікополя проводять спільну робочу нараду щодо результатів опитування підприємців міста та напрацювання стратегічного бачення майбутнього функціоналу онлайн бізнес Платформи для підтримки і розвитку місцевого МСП.

Робоча нарада відбудеться 18 серпня 2021 року о 16:00 в ZOOM за посиланням: https://us04web.zoom.us/j/7989808922?pwd=TXNKdjdQcXZ6OEFKMlVWT0t5VDhPQT09

Идентификатор конференции: 798 980 8922

Код доступа: 1TTh2b

Опитування підприємців було організовано  в рамках проєкту «Впровадження сучасних digital-технологій на розвиток та підтримку МСП в м. Нікополь», який спільно реалізують Нікопольська міська рада та ГО «Агенція регіонального розвитку громад». Проєкт має на меті підтримати малий та середній бізнес  м. Нікополя  під час та після пандемії COVID-19 через впровадження  digital-інструментів і нових онлайн можливостей для його розвитку.

Проєкт є складовою частиною ініціативи «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується в Україні німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Оставить комментарий

avatar
250