Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ
11 Чер 2019 10:50 | Новини Нікополя

Олександр Власов: «Бастіон» допоможе убезпечити «білий» бізнес від недобросовісної конкуренції

Операція «Бастіон», розпочата ДФС по всій країні, дозволить перекрити канали постачання на територію України товарів поза митним контролем. Про це сьогодні під час зустрічі з представниками Європейської Бізнес Асоціації заявив в.о. Голови ДФС Олександр Власов.

За його словами, підстав для застережень або побоювань у білого бізнесу у зв’язку з проведенням операції не повинно бути. А от тим, хто використовує «сірі» чи «чорні» схеми, доведеться припиняти свою нелегальну діяльність.

Попередження потрапляння на український ринок нелегальної продукції, яка ввозиться поза митним контролем, а отже є необлікованою, дозволить убезпечити «білий» бізнес від недобросовісної конкуренції.

«Головною метою операції «Бастіон» є виявлення, упередження та припинення. Тобто встановлено факт порушення, визначено коло причетних осіб та упереджено протиправне діяння. При цьому не важливо, таке порушення здійснюється на митниці чи всередині країни. Всі підрозділи центрального апарату працюють в єдиному штабі задля досягнення ефективних результатів», – наголосив Олександр Власов.

Оставить комментарий

avatar
250