Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відкрите засідання робочої групи з розробки стратегії системи надання соціальних послуг територіальної громади м. Нікополя

Відкрите засідання робочої групи з розробки стратегії системи надання соціальних послуг територіальної громади м. Нікополя
2 Сер 2021 12:00 | Новини Нікополя

Відкрите засідання робочої групи

з розробки стратегії системи надання соціальних послуг

територіальної громади м. Нікополя на період до 2027 року

«Про результати громадського обговорення

проєкту Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг

територіальної громади м. Нікополя на період до 2027 року»

Проєкт Стратегії підготовлено робочою групою з розробки стратегії розвитку системи надання соціальних послуг територіальної громади м. Нікополя на період до 2027 року, яку було утворено згідно з розпорядженням міського голови від 29.04.2021 №111-р.

Під час громадських обговорень у період з 13 до 30 липня 2021 року включно були надані зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволили деталізувати пріоритети розвитку системи надання соціальних послуг, включаючи конкретні заходи виконання Стратегії.

Експертну оцінку проєкту Стратегії в режимі онлайн надали фахівці GIZ Ольга Косянчук і Stefan Dräger, а також соціальний консультант Проєкту Євгеній Бородін.

Всі отримані пропозиції були опрацьовані та систематизовані секретаріатом Робочої групи і передані на розгляд її учасників для формування фінальної редакції Стратегії.

Оставить комментарий

avatar
250