Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Літо для дітей працівників Запорізької АЕС починається з «Посмішки»

Літо для дітей працівників Запорізької АЕС починається з «Посмішки»
7 Чер 2019 10:39 | Новини Нікополя

Урочисто відкрився пришкільний табір «Посмішка» для 166 дітей працівників ЗАЕС. На цілих два місяці Енергодарський навчально-виховний комплекс № 6 перетвориться в денний літній дитячий табір.

Традиційно для юних енергодарців протягом двох змін в дитячому пришкільному таборі «Посмішка» передбачена насичена програма. Буде багато квестів, флешмобів, брейн-рингів та екскурсії по місту.

Перша зміна носить назву «Перезавантаження». Це означає появу у таборі нових правил. Так малечі надали можливість вчитися керувати власним життям, заснувавши самоврядування. Також у вихованців буде можливість заробляти гроші – «лоси», на які наприкінці зміни вони зможуть придбати собі подарунки на канцелярському ярмарку.

До табору завітають ляльковий театр з Бердянська та 3D кінотеатр. Діти відвідають з екскурсією «Замок Попова» та зоопарк у Василівці. На них очікують цікаві свята – кожен день буде присвячений певній темі – День піратів, День довкілля, День туризму, спортивна олімпіада тощо.

Організаторами пришкільного табору «Посмішка» є управління освіти Енергодарської міської ради та первинна профспілкова організація Запорізької АЕС.

Оставить комментарий

avatar
250