Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі запрацювали пришкільні табори

В Нікополі запрацювали пришкільні табори
6 Чер 2019 13:55 | Новини Нікополя

З 3 червня на базі закладів середньої освіти розпочали свою роботу 25 таборів відпочинку.

– Згідно із заявами батьків в цьому році в таборах відпочивають 1420 учнів, з них 196 дітей пільгової категорії – коментує директор науково-методичного центру відділу освіти і науки НМР Ганна Лиховицька. – Табори працюють з триразовим харчуванням та денним сном. Діти пільгової категорії харчуються за рахунок міського бюджету, для них виділено по 69 гривень в день. Для дітей 1-4 класів на харчування з міського бюджету виділено 46 гривень в день, доплата батьків складає 23 гривні.

Табори працюють з 8 до 16 години, де школярі мають можливість займатися в різноманітних гуртках та цікавих майстер-класах, ходити на екскурсії, безкоштовно відвідувати Нікопольський краєзнавчий музей, грати в веселі рухливі ігри, розважатися та багато іншого.

– Протягом всієї зміни кожен день в таборі – тематичний, має свою назву і свої заходи, – розповідає директор пришкільного табору ЗОШ № 10 Ірина Мельник. – Кожен ранок починається з веселої зарядки, для дітей проходять спортивні, музичні та розвиваючі заняття, вони малюють, співають, танцюють… Весь день розписаний по хвилинах.

Оставить комментарий

avatar
250