Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Підбито підсумки конкурсу доповідей серед молодих працівників «Виробничий потенціал»

Джерело: ЗАЕС

Підбито підсумки конкурсу доповідей серед молодих працівників «Виробничий потенціал»
7 Тра 2021 13:13 | Новини Нікополя

На Запорізькій АЕС підбито підсумки конкурсу наукових доповідей серед молодих фахівців в номінації «Виробничий потенціал».
Цього року захід вже вдруге проводився в режимі відеоконференції на платформі BigBlueButton, з дотриманням соціальної дистанції та всіх протиепідемічних заходів.
При підведенні підсумків місця розподілилися наступним чином.
Третє місце серед робіт виробничого напрямку посів працівник експлуатаційного підрозділу Роман Похілов з темою «Пристрій для стропування при виконанні робіт на висоті».
На другому місці робота також працівника експлуатаційного підрозділу Сергія Троцюка. Тема його роботи: «Аналіз та перспективи розвитку офіційних акаунтів соціальних мереж ДП «НАЕК «Енергоатом» на прикладі Instagram».
Перше місце у Євгена Калініченка зі служби управління надійністю, ресурсом та модернізації. Тема його доповіді: «Використання найбільш досконалих методів роботи з офісним ПК у виробничій діяльності».
Серед робіт соціально-профспілкового напрямку друге місце у Тетяни Тутиніної з відділу досвіду експлуатації. Тема її роботи: «Гендерна нерівність в енергетичній галузі». Перше місце у цьому напрямку посіла робота Ольги Добаріної на тему «Мотивація працівників Компанії до участі в програмах страхування».

Оставить комментарий

avatar
250