Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юні сумоїсти Запорізької АЕС привезли медалі Чемпіонату України

Джерело: ЗАЕС

Юні сумоїсти Запорізької АЕС привезли медалі Чемпіонату України
22 Кві 2021 08:07 | Новини Нікополя

Запорізьку область на чемпіонаті України з боротьби сумо в місті Мелітополі представляли спортсмени з Енергодара, том числі вихованці спортивно-оздоровчого комплексу Запорізької АЕС. Участь у змаганнях взяли понад 600 спортсменів.
Змагання проходили в кілька етапів. У перший день за перемогу змагалися спортсмени віком до 12 та до 14 років. У віці до 12 років третє місце посіли Марія Ковальчук (30 кг), Марія Хоролець (36 кг), Максим Вааг (35 кг). У категорії до 14 років перше місце здобула Аделіна Бердеу (50 кг), третє місце – Давид Іванов (65 кг).
У командних змаганнях серед дівчат в абсолютній ваговій категорії команда Запорізької області посіла друге місце. У складі команди «срібними» призерками стали Аделіна Бердеу, Олександра Сисоєва і Олександра Шевченко.
Серед юнаків у командних змаганнях в абсолютній ваговій категорії Запорізька область посіла третє місце. «Бронзовими» призерами у складі команди стали Данило Спірін і Давид Іванов.
У категорії до 16 років (50 кг) Аделіна Бердеу виборола «срібло». За результатами виступів Аделіна представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи, який пройде влітку в Польщі.
У категорії до 18 років (60 кг) чемпіонкою змагань стала Дар’я Медвецька, у ваговій категорії 75+ кг – Ганна Фомицька (с. Заповітне). Обидві дівчини також представлятимуть Україну на Чемпіонаті Європи.
Тренують юних спортсменів Віктор Вардугін, Олексій Савін та тренер спортивно-оздоровчого комплексу Запорізької АЕС Станіслав Тілінін.

Оставить комментарий

avatar
250