Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

День українського добровольця

День українського добровольця
12 Бер 2021 09:25 | Новини Нікополя

Хоч це Свято і є новим для національного календаря України, проте явище, якому воно присвячено, споконвіку супроводжує дружній український народ.

Яскрава національна риса, благословення і традиція українського народу – бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття, до долі своїх дітей, честі і пам’яті своїх славних батьків.

Череда сучасних подій, які підштовхнули офіційні державні структури до створення цього Дня, ще далека від завершення. Вони мали свій початок з глибокої підготовки “братнім” північним сусідом чергової агресії і окупації українських земель. “Робота”, яку він провів у цьому напрямку була майже успішною. З кінця 2013 року і особливо з 20-х чисел лютого 2014 року це вже було неможливо приховати. Почалася окупація Кримського півострова.

Офіційна державна машина демократичної України, яка ще не оговталася від системної кризи кремлівських резидентів, як втім і широке міжнародне співтовариство, відчула справжній шок. Да і держава агресор знаходилася в числі “гарантів” суверенітету і територіальної цілісності України.

Оставить комментарий

avatar
250