Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі відновили транспортну послугу «Соціальне таксі»

У Нікополі відновили транспортну послугу «Соціальне таксі»
3 Бер 2021 15:40 | Новини Нікополя

Послуга «Соціальне таксі» надається в Нікополі з вересня 2019 року і фінансується за кошти місцевого бюджету.

На спеціально обладнаному автомобілі люди, які за станом здоров’я не можуть самостійно користуватися громадським транспортом, отримують можливість задовольняти свої соціальні, освітні, реабілітаційні та медичні потреби. У поїздах їх супроводжують родичі, близькі або соціальний робітник територіального центру.

Транспортна послуга надається особам 1 та 2 групи інвалідності з вадами опорно-рухового апарату, дітям з інвалідністю, які мають вади опорно-рухового апарату, громадянам похилого віку, які пересуваються за допомогою палиць, милиць, візків і особам, які оформляють інвалідність на період до чотирьох місяців оформлення документів.

У 2020 році через карантині обмеження надання послуги було призупинено. І тільки нещодавно «соціальне таксі» знову відновило свою роботу. На сьогодні, цю послугу отримують 82 нікопольця.

Замовити послугу можна за два дні до поїздки, за телефоном (066) – 854 – 23 – 53. Але у випадку екстреної ситуації послугу можуть надавати невідкладно або за замовленням у той же день.

Оставить комментарий

avatar
250