Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Наш земляк, нікопольчанин Руслан Олійник отримав почесну Подяку «За особистий внесок у розвиток карате в Україні».

Наш земляк, нікопольчанин Руслан Олійник отримав почесну Подяку «За особистий внесок у розвиток карате в Україні».
31 Тра 2019 11:48 | Новини Нікополя

В нашому місті Руслан Олійник відомий городянам, як засновник Благодійного фонду «Майбутнє Нікопольщини», через який реалізуються проекти по благоустрою міста та покращенню життя мешканців. Руслан Олійник також є президентом Дніпропетровської обласної федерації карате і саме за успішну роботу в очолювані цієї організації 28 травня він отримав від президента Української федерації карате почесну нагороду – Подяку «За особистий внесок у розвиток карате в Україні». Також Олійник увійшов в состав Правління Української федерації карате.

Руслан Олійник очолив обласну федерацію лише рік тому, але за цей час клуби по карате та спортсмени регіону вийшли на якісно новий рівень досягнень. Приємно зазначити, що карате в регіоні розвивається не лише в обласному центрі. Загалом під егідою федерації сьогодні працюють 11 клубів. Окрім Дніпра клуби є у Каменському, Кривому Розі, Синельниковому і звісно в Нікополі. Відділення клубів працюють навіть у дальніх селах по всій області. Всі клуби показуютьприємні спортивні результати.
Слід додати, що Руслан Олійник, крім великих спортивних досягнень та захопленням благодійністю, є, насамперед людиною з гарною освітою, він дипломований експерт з питань фінансово-економічної безпеки.
Саме в галузі економічної безпеки в нього великий досвід плідної праці. Свої знання він продовжує вдосконалювати і зараз, являється аспірантом та членом Вченої ради Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка.

Ось таку знатну молодь виховує наше місто! То ж Вітаємо Руслана Олійника з почесною нагородою та бажаємо йому подальшого кар’єрного зростання, а Дніпропетровській обласній федерації карате успіхів і перемог!

Оставить комментарий

avatar
250