Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини АЄС. Підведено підсумки першого туру Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей»

Новини АЄС. Підведено підсумки першого туру Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей»
31 Тра 2019 10:42 | Новини Нікополя

Щорічно серед учнів навчальних закладів міста Енергодар служба охорони праці Запорізької АЕС та первинна профспілкова організація проводять конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Цей конкурс проводиться з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці, який відзначається 28 квітня, з метою акцентування уваги дітей та молоді, як майбутніх працівників виробництва, до профілактики виробничого травматизму завдяки формуванню високої культури безпеки праці.
Цього року у конкурсі прийняли участь учні Енергодарської дитячої художньої школи.
Директор художньої школи Ірина Черноляхова відзначила плідну та цікаву роботу дітей протягом навчального року. А начальник служби охорони праці Запорізької АЕС Андрій Маляренко вручив нагороди призерам першого туру Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей» і подякував учням за творчий підхід до опрацювання такої складної та неординарної теми.

До роботи над складним завданням, пов’язаним з безпечним підходом до праці, як в побуті, так і на виробництві діти підійшли творчо. Комісія з фахівців служби охорони праці і представників профспілкового комітету визначила переможців. Отже у номінації «Найкраще розкриття теми» першою стала Софія Малахова, на другому місці Єва Некрасова, на третьому – Марія Некрасова.
У номінації «Спеціалісти з безпеки на водних об’єктах» перше місце було присуджено Анастасії Дудко, на другому і третьому відповідно Марія Некрасова та Євгенія Яковенко.
У номінації «Спеціалісти з електробезпеки» найкращою стала Ніка Келіна, друге і третє місце посіли Софія Котова та Мілана Ланіна.
У номінації «Спеціалісти з безпеки у побуті» нагороди розподілилися наступним чином: перше місце у Діани Лях, друге і третє – у Вікторії Тивоненко та Юлії Іваненко.
У номінації «Спеціалісти з правил безпеки на вулиці» перше місце у Жанни Злиденної, друге – у Владислава Сегеди, третє – у Анастасії Воробйової.

У номінації «Оригінальне бачення теми» перше місце посіла Софія Сметаніна, друге місце розділили між собою Єва Сова та Мілана Соколова, третє – у Кирила Баденскова.
Роботи переможців відправляться далі спочатку на обласний, а потім, якщо пощастить, на Всеукраїнський конкурс.

Оставить комментарий

avatar
250